Υπηρεσίες

Ατομικές συνεδρίες: Συναντήσεις που πραγματοποιούνται συνήθως σε εβδομαδιαία βάση μεταξύ του θεραπευτή και του ατόμου (online ή δια ζώσης). Περισσότερα εδώ.

Οικογενειακές συνεδρίες: Συναντήσεις που πραγματοποιούνται συνήθως σε εβδομαδιαία βάση μεταξύ του θεραπευτή και της οικογένειας (γονείς/ κηδεμόνες και παιδιά, κλπ.) που επιθυμεί να διαχειριστεί θέματα από κοινού.

Συζυγικές συνεδρίες: Συναντήσεις που πραγματοποιούνται συνήθως σε εβδομαδιαία βάση μεταξύ του θεραπευτή και του ζευγαριού που επιθυμεί να διαχειριστεί θέματα από κοινού.

Θεραπευτικές Ομάδες: Συναντήσεις που πραγματοποιούνται με περισσότερα από 4 άτομα, στη διάρκεια των οποίων συζητώνται θέματα που αποφασίζονται από κοινού με όλα τα μέλη (π.χ ενδυνάμωση γονέων, άτομα που φροντίζουν οικείους τους με προβλήματα υγείας, άτομα με παρόμοιες συναισθηματικές δυσκολίες, εγκυμονούσες, κλπ.).

Σεμινάρια/ Ψυχο-εκπαιδεύσεις: Σύντομες εκπαιδεύσεις που πραγματοποιούνται είτε live, είτε μέσω υλικού που παρέχεται από εμάς και το οποίο μπορεί να μελετήσει το άτομο στον δικό του χρόνο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υποστήριξη επαγγελματιών: Οργανωμένη παρέμβαση με ομαδικές και ατομικές συναντήσεις υποστήριξης, με στόχο την ενδυνάμωση εργαζομένων, τη πρόληψη burnout, την αποτελεσματική και θετική επικοινωνία και τη διαχείριση συγκρούσεων μέσα σε οργανισμούς και επιχειρήσεις.

*Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται είτε online, είτε δια ζώσης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε μαζί μια εξατομικευμένη παρέμβαση!


Δήλωση συμμετοχής

Συμπληρώστε τη φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω